A MMOG/LE 6. verziója megérkezett!

MMOG/LE használata elsősorban az autóiparban terjedt el, egyre több autóipari vevő követeli meg a beszállítóitól. Az MMOG/LE szabványa hozzájárul az olyan logisztikai hatékonysági mutatók bevezetéséhez és nyomon követéséhez, amelyek tükrözik a vállalat logisztikai stratégiáját és jövőképét. A célja az anyaggazdálkodás hatékonyságának és eredményességének javítása. A szabvány használata csökkenti a költségeket, a hibákat, a készletet, a hulladékot, ill. a szállítók és a vevők munkaterhelését, miközben nő a vevők elégedettsége. Támogatja a vevői és belső követelményeknek megfelelő logisztikai rendszerek kiépítését, fejlesztését és működését.

A Global MMOG Project Team észak-amerikai és európai tagjai Christian Aigner (Ford) és Patrick Reilhac (GALIA) vezetésével keményen dolgoztak azon, hogy 2023-ra a 6. kiadás továbbfejlesztett tartalommal jelenjen meg.

6 fő fejlesztési területen számos fejlesztést hajtottak végre:

– Digitális átalakulás

– Kapacitás-tervezés

– ESG felelősségvállalás

– Válságkezelés

– Kiberbiztonság

– SCM-értékelés az alvállalkozókkal és az új belépőkkel együtt

A képzésünkön megismerhetik a MMOG / LE követelményeit és megfelelő elméleti és gyakorlati ismereteket szereznek MMOG / LE alapján történő önértékelés végrehajtásában, beleértve az online értékelési platform használatát is.

Várjuk a képzésünkön azokat, akik anyaggazdálkodási és logisztikai munkakörben dolgoznak, illetve akiknek feladata ezen a területen az önértékelések elvégzése és a minőség biztosítása.

További információk a képzésünkről ITT.