Üzleti megoldások

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

01Projektmenedzsment

A projektmenedzsment elvi alapjainak és gyakorlati módszereinek hatékony, azonnal alkalmazható bemutatása, megismertetése és begyakorlása. Ez lehetővé teszi projektek átgondolt tervezését, szervezését és megvalósítását. 

02Projektmenedzsment + Basic MS Projekt

A tanfolyam során lehetőségük nyílik a projektmenedzsment elvi alapjainak és gyakorlati módszereinek megismerésére, és a résztvevők elsajátíthatják a projektek átgondolt tervezéséhez, szervezéséhez és megvalósításához szükséges ismereteket.

03Projektmenedzsment + Basic és Advanced MS Projekt

A tanfolyam során lehetőségük nyílik a projektmenedzsment elvi alapjainak és gyakorlati módszereinek megismerésére, és a résztvevők elsajátíthatják a projektek átgondolt tervezéséhez, szervezéséhez és megvalósításához szükséges ismereteket.

04Microsoft Excel alapok tanfolyam

A Microsoft Excel képzés résztvevői elsajátítják napjaink legjobb táblázatkezelő programjának a használatát valamint a táblázatkészítés lehetőségeit. Megismerik a leggyakrabban hsznált képleteket és függvényeket, adatokat rendeznek és szűrnek, valamint grafikus kimutatásokat készítenek.

06Microsoft Excel haladó tanfolyam

Ezen a képzésen továbblépünk az Excel alapoktól és olyan trükköket és funkciókat ismerhet meg, mint például: sorok és oszlopok elrejtése, adatok szűrése és rendezése továbbá a komplikált összetett függvények is terítékre kerülnek..

05Excel üzleti intelligencia kialakítása tanfolyam

Ez a képzés túlmutat az Excel haladó ismereteken. Az Excel lehetőségeinek egy kisebb speciális szeletét helyezi a figyelem középpontjába. Ez pedig az adatfeldolgozás. Ezek eszközei a kimutatások, és a Dash Board szemlélet átadása. A képzésen azokkal az eszközökkel ismerkedünk meg, amelyek ezek megvalósításához szükségesek.

07MS Projekt alkalmazása képzés

A tanfolyam az egyik legismertebb projekttervezést támogató szoftver – az MS PROJECT – funkcióinak és használatának megismertetéséről szól. A projektek tervezésénél a leggyakoribb probléma, hogy a határidők, részhatáridők tervezése a komplex folyamatok miatt átláthatatlan, többnyire rendkívül pontatlan, és/vagy betarthatatlan számokat eredményez. Ezenkívül az erőforrások hozzárendelése és optimalizálása is többnyire sikertelen, valamint a projekt költségeinek a pontos tervezése és nyomon követése sem megoldott. Képzésünk a Microsoft MS Project szoftverének különböző verziói (2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003) segítségével készíti fel a résztvevőket a projekttervezés hatékony támogatására.