Környezetirányítás

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

03ISO 14001:2015 szabványértelmezés

A résztvevők ismerjék meg a környezetirányítási menedzsment alapját képező ISO 14001 szabvány aktuális kiadását.

02ISO 14001:2015 Belső auditor

Úgy érzi, hogy a lefolytatott auditok nem hoznak megfelelő eredményeket, esetleg nem elég hatékonyak? Hogy nincs elegendő képzett rendszerauditor vállalatuknál?

Nem biztos a tudásában, szeretné ismereteit elmélyíteni, gyakorlati információkat kapni, illetve megismerni a kapcsolódási pontokat a leggyakrabban használt többi ISO szabvánnyal?

Akkor jelentkezzen, vagy küldje el munkatársait a TEQUA International Kft. ISO 14001:2015 belső rendszerauditori tanfolyamára, ahol elsajátíthatják azokat a kompetenciákat, ismereteket, amelyek alkalmassá teszik Önt és munkatársait a környezetközpontú irányítási rendszerauditok szakszerű, professzionális lebonyolítására. Ne feledje, az audit egy olyan eszköz, amely segíti a vezetőket a probléma pontos feltárásában, ami gyakran már a megoldás felét jelentheti!

01ISO 50001:2018 szabványismertetés

Az ISO 50001 energiairányítási rendszereket leíró szabvány elemeinek, felépítésének, követelményrendszerének megismertetése, a részt vevők felkészítése a folyamatok, szervezeti egységek működésének támogatására, a dokumentumok elkészítésére, az irányítási rendszerért felelős vezető munkájának hatékony támogatására.

04ISO 50001:2018 Belső auditor

Azt érzi, hogy a lefolytatott auditok nem hoznak megfelelő eredményeket, esetleg nem elég hatékonyak? Hogy nincs elegendő képzett rendszerauditor vállalatuknál?

Nem biztos a tudásában, szeretné ismereteit elmélyíteni, gyakorlati információkat kapni, illetve megismerni a kapcsolódási pontokat a leggyakrabban használt többi ISO szabvánnyal?

Akkor jelentkezzen, vagy küldje el munkatársait a TEQUA International Kft. ISO 50001:2018 belső rendszerauditori tanfolyamára, ahol elsajátíthatják azokat a kompetenciákat, ismereteket, amelyek alkalmassá teszik Önt és munkatársait az energiagazdálkodási irányítási rendszer (EgIR) auditjainak szakszerű, professzionális lebonyolítására. Az audit egy olyan eszköz, amely segíti a vezetőket a probléma pontos feltárásában, ami gyakran már a megoldás felét jelentheti!

05UMA Környezetirányítási Megbízott tanfolyam ISO 14001

A résztvevők értik az MSZ EN ISO 19011:2018 szabvány tartalmát és megfelelnek az e szabványok által előírt szakmai követelményeknek. Képesek a vállalatot belső és tanúsító auditra előkészíteni, továbbá az auditot megtervezni, kivitelezni és az utólagos teendőket elvégezni az EN ISO 14001 szabvány szellemében.

06UMB Környezetirányítási Megbízott tanfolyam ISO 14001

Ismeret és készség szinten elsajátítani az ISO 14001-es szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszer (KIR) megvalósítását, valamint a környezetvédelem jogszabályi előírásaiból adódó feladatok végrehajtását.