Referenciáink

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Rólunk mondták

Kedves ügyfeleink véleménye
Tequa akadémia
A vizsgára való jelentkezés gördülékeny és rugalmas, odafigyelve az ügyfél egyéni kéréseire. A tanfolyam hossza, minősége megfelelő, az oktatók közvetlenek és gyakorlatiasok, a piacon használható tudást adnak át. A kurzusok online végezhetők, amely megkönnyíti a hozzáférhetőséget. A vizsgára a tanfolyam megfelelően felkészít.
Márczy Marcell, FőmérnökAerometal Kft.
Nagyszerű volt a tanfolyam. Az anyag szárazsága abszolút nem volt érezhető, Judit szuperül adta elő és magyarázta el a dolgokat. A rengeteg példa még inkább feldolgozhatóvá tette az anyagot. Teljesen elégedett vagyok. Napi munkámat nagyban elősegítő, minden részében használható tudást szereztem!Köszönöm! Már várom a jövő heti tanfolyamot☺☺
Sárvári GabriellaVolkswagen Group Services Kft.
Volkswagen+Group
Payer logo
Teljes mértékben elégedettek voltunk a megrendelt képzés tervezésével, kivitelezésével és a kapott tudásanyag szakmaiságával. A képzés hangulata is nyitott és közvetlen volt. A jövőben is szeretnénk hasonló minőségű képzéseken részt venni a Tequa-val.
Antal Sándor, Minőség és Környezetirányítási igazgatóPayer Industries Hungary Kft.
A TEQUA akadémiát szívesen ajánlom mindenki számára. A minőségügyi kérdésekben nem tudtam olyat kérni amiben ne tudtak volna segíteni. Mindig készségesen állnak rendelkezésre, és segítenek.
Tálos Zoltán , minőségügyi vezetőBaumgarten Kft
baumgartner
Volkswagen+Group
"Az eredetileg meghirdetett időpont és helyszín helyett - a koronavírus-járvány miatt- webinar-oktatás keretében lett megtartva a PSCR-tanfolyam. A Tequa csapata profi módon reagált a járvány miatti korlátozásokra, változásokra, és rendkívül rövid időn belül leszervezte és megtartotta webinar-oktatás keretében a kétnapos tréninget. Az előadó rendkívül profi módon rengeteg gyakorlati példával összefűzte az elméleti anyagot, előadásmódja érthető volt, a sok új ismeret átadása kiválóan sikerült. Ennek köszönhetően a képzésen elsajátított ismeret könnyen átültethető lesz a cégünk folyamataiba."
Mátics FerencVolkswagen Group Services Kft.
Komplex belső auditori képzés kapcsán fordultunk a Tequa Akadémiához, ahol rendszer-folyamat-és termékauditorok képzésére, valamint a core tools-ok oktatására szerződtünk. Egyöntetű visszajelzés a kollégák részéről, hogy kiváló oktatók, életszerű példák, gyakorlat orientált oktatás keretében, és nem utolsó sorban jó hangulatban teltek a tréning napok. A megszerzett tudást könnyen tudjuk a hétköznapokban is alkalmazni. A tréning sorozat megvalósulását az is segítette, hogy a Tequa Akadémia igazán rugalmasan kezelte a tréning napok beosztását, hozzájárulva a normál munkament fenntartásához, és egyben a folyamatos fejlesztéshez is.
MÁTHÉ Tamás Máté, Quality ManagerKIRCHHOFF Hungária Kft.
https://tequa.hu/wp-content/uploads/2022/06/kirchhoff.png
https://tequa.hu/wp-content/uploads/2022/06/kirchhoff.png
A TEQUA által szervezett tanfolyamokon több alkalommal is részt vettünk. Mivel vállalatunk tevékenysége az autóiparhoz kapcsolódik, minden képzésnél fő szempont a legmagasabb minőség, a megfelelő, és a gyakorlatban is jól használható szakmai tartalom. Az elvégzett képzések minden esetben az elvárásainknak tökéletesen megfeleltek, munkatársaink felkészülten, sok pozitív élménnyel tértek vissza és az elsajátított ismereteket rugalmasan át tudták ültetni a gyakorlatba. A jövőben is feltétlen tervezünk TEQUA-s tanfolyamokon való részvételt, melyet jó szívvel ajánlok más vállalatok számára is.
Széplaki Anna Katalin, Minőségirányítási vezetőImperial Logistics Kft.
Az elmúlt évek számos kihívással állította szembe a vállalatokat, mind megbízói, mind megbízotti oldalról egyaránt. A tavalyi évben bevált képzési módszerrel kezdtük meg a képzések szervezését. A korábbi együttműködéséből származó üzleti kapcsolatot tovább öregbítettük a TEQUA International Kft.-vel, amelyet a szervezetek között kialakult jó kapcsolat és rugalmassága is elősegített. A folyamatosan változó igényekhez-az időpontváltoztatáshoz egyaránt- a szolgáltató zökkenőmentesen alkalmazkodott. A képzéseket (a pandémiás helyzetre tekintettel) online szerveztük, amelyeket a résztvevők a vállalat képzésértékelési felületén 6 pontból 5,2 pontra értékelték. A 2021. év tapasztalatai alapján elégedettek vagyunk a TEQUA International Kft. által nyújtott képzések minőségével, az oktatók szakmai felkészültségével, valamint a kapcsolattartók kommunikációjával, munkájával.
Pataky Attila, HR ProfessionalYanfeng International Automotive Technology Hungary KFT.
yanfeng international automotive technology hungary kft