„Nagyszerű volt a tanfolyam. Az anyag szárazsága abszolút nem volt érezhető, Judit szuperül adta elő és magyarázta el a dolgokat. A rengeteg példa még inkább feldolgozhatóvá tette az anyagot. Teljesen elégedett vagyok. Napi munkámat nagyban elősegítő, minden részében használható tudást szereztem!Köszönöm! Már várom a jövő heti tanfolyamotJJ

Volkswagen Group Services Kft. / Sárvári Gabriella

PSCR webináriumi képzés

“Az eredetileg meghirdetett időpont és helyszín helyett – a koronavírus-járvány miatt- webinar-oktatás keretében lett megtartva a PSCR-tanfolyam. A Tequa csapata profi módon reagált a járvány miatti korlátozásokra, változásokra, és rendkívül rövid időn belül leszervezte és megtartotta webinar-oktatás keretében a kétnapos tréninget. Az előadó rendkívül profi módon rengeteg gyakorlati példával összefűzte az elméleti anyagot, előadásmódja érthető volt, a sok új ismeret átadása kiválóan sikerült. Ennek köszönhetően a képzésen elsajátított ismeret könnyen átültethető lesz a cégünk folyamataiba.”

Mátics Ferenc / Volkswagen Group Services Kft.

“Az előadó nagyon kedves és szakmailag messzemenően tájékozott volt. A két nap oktatás nagyon gyorsan eltelt, még így online módon is sikerült az órákat tartalmasan és érdekesen kitölteni.”

Berkó Béla / STABIL PRODUKT Kft.

QMA-TÜV
“Megfelelő elméleti háttér felvázolása után remek és tanulságos helyzetgyakorlatokon próbálhattuk ki a helyzeteket. A videós rögzítés sok, eddig ismeretlen visszajelzést adott a saját és kollégák tárgyalástechnikájáról. Remek ötlet.”

QMA, QMF, QMS tanfolyamok

“A képzéseken több kollégánk is részt vett. Mindhárom tanfolyam színvonala kiváló. Az oktatók felkészültek, gyakorlati tudással rendelkeznek. A szervezők rugalmasak, kedvesek. Köszönjük a lehetőséget!”

Molnár Orsolya / NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ”

ISO/TS Tools – FMEA modul
“Rövid időn belüli lehető leghatékonyabb oktatás kulturált keretek között.”

QMS-TÜV
“A szervezés, tananyag és az előadások megfelelőek. Magasan képzett előadókkal. Az előadásokon tartott szakmai témák hasznosak voltak. Bátran ajánlanám másoknak is.
A szabványt egy jó előadó érdekes és sziporkázó gondolatébresztéssé tudja változtatni.”
Fehrer Automotive-Rába Kft.

“Némi fenntartással kezdtük meg a Six Sigma tréninget tekintettel arra, hogy a módszerről leginkább gyártásközeli környezetből hallottunk. A tanfolyam során azonban a jól felkészült oktatók megmutatták, hogy a módszer egy kutató-fejlesztő cégnél is jól alkalmazható a hatékony működés növelésének érdekében. A Tequa csapatának köszönjük, hogy sikeresen megtanították számunkra az alapokat, amelyeket mindenféle nehézség nélkül fogunk tudni a munkánk során alkalmazni.”
ThyssenKrupp Presta Hungary Kft.

VDA 6.3 Belső Auditor
“A belső auditori ismereteket aránylag gyorsan meg lehet szerezni egy nagy szakmai gyakorlattal rendelkező, kiváló előadótól.”
PREC-CAST Öntödei Kft.

VDA 6.3 Folyamatauditori képzés

“Korrekt és hasznos oktatás volt a részemre. Köszönöm!”

Babos Miklós / Volkswagen Group Services Kft.

ISO/TS 16949 Belső Auditor
“Nagyon nagy tapasztalattal bíró szakemberek az életben tapasztalt példákon keresztül mutatják be a szabványok követelményeit.”

Formel Q
“Ajánlanám mindenkinek, aki a szemléletét bővítené, ismeretét szinten tartaná minőségügyi témakörökben.”
ZF Lenksysteme

“Az októberi QMB tanfolyamról írnék néhány szót. Az oktatás színvonala kiváló, az oktató nagyon jól magyarázott minden szakterületnek. A tolmácsolás kiválóan működik. A gyakorlati példák- főleg a legózás- hatékonyan szemléltetik a tudnivalókat.”

VDA 6.3 oktatások

„Rendkívül felkészült oktató. Gyors, dinamikus prezentációk”

„Rengeteg gyakorlati példa. Az oktató felkészültsége a való életben zajló dolgokról”

„A gyakorlatba átültetett példák”

„Átfogó képet kaptam az ismertetett szabványról, munkám során hasznosítani tudom a tanultakat”

„Az egész előadás hasznos és szórakoztató volt. Szórakoztató értsd: szellemes előadás”

„Specifikusan a munkánkban felmerülő feladatokat, tananyagokat ragadta ki az oktató”

Schaeffler Savaria Kft.