A műanyagiparban eltöltött több mint 15 éves tapasztalatunk alapján elmondható, hogy a fröccsöntéssel foglalkozó vállalatok szakemberei túlzottan leterheltek ahhoz, hogy munkatársaik (elsősorban a fröccsöntő gépeken dolgozó gépbeállítók) képzésére tudnának elegendő időt szakítani. A csupán gyakorlattal, tapasztalattal megszerzett tudás pedig, habár a legértékesebb, a legdrágább is a vállalat számára.

Szakértőink segítségével összeállítottunk egy képzési programot, amely teljesen rugalmasan adaptálható a Megbízónk igénye szerint, különböző szintű gyakorlattal és elméleti tudással rendelkező munkatársak számára.

 

A képzés célja:

A műanyagipar fröccsöntési szektorában a munkatársak képzése, továbbképzése.

A mindennapi fröccsöntési feladatok elvégzéséhez szükséges elméleti tudás és gyakorlati jártasság megszerzése.

Naprakész ismeretek átadása az alapanyagokról és azok felhasználásáról, valamint a technológia sajátosságairól.

A szerszámok és gépek kezeléséhez szükséges elméleti és gyakorlati tudás elsajátítása.

A meglévő tudás és gyakorlat birtokában a sikeresen végzett résztvevők tudják elvégezni a gépek beállítását, az optimális technológiai paraméterek kiválasztását.

A tanúsítvány birtokában a résztvevők legyenek képesek ellátni a szerszámok és gépek rendszeres karbantartási feladatait.

 

Kiknek ajánljuk

Háromnapos, nyílt szervezésű Fröccsöntőgép kezelő képzésünket a partnereinknél felmerült igények alapján indítjuk, olyan kis- és középvállalkozások részére, akik nem rendelkeznek a kihelyezett formában történő képzéshez szükséges hellyel, létszámmal, vagy forrással, ezáltal elérhetővé téve számukra is ezen képzést.

 

Időtartam

3 nap

 

Ár

405 € + áfa (A tanfolyami díjon felül közvetített szolgáltatásként kiszámlázásra kerülnek a tantermi oktatások napjain a szünetekben biztosított frissítők, valamint az ebéd költségei 25 € + áfa napi egységáron.)

 

Oktatási modulok

  • Alapanyag ismeret
  • Fröccsöntő gépek ismerete
  • Beállítási ismeretek
  • Fröccsöntő szerszámok kezelésének ismerete
  • Technológia ismeret
  • Karbantartási és hibakeresési ismeretek, folyamatfelügyelet
  • Veszteségcsökkentési és hatékonyság-növelési szemlélet.