A tanfolyam rövid leírása

A tanfolyam a Formel Q változásait veszi sorra.

A VW beszállítók az ajánlat adáskor, illetve a szerződések megkötéskor vállalják, hogy a Formel Q követelményekkel kapcsolatos ismereteiket napra készen tartják és azokat teljes mértékűen betartják.
A követelmények közül a Formel Q Konkret és a Formel Q Fähigkeit is változott 2015-ben, ami minden VW beszállítót és azok albeszállítóját is érinti! Tanfolyamunkon ezeket a változásokat ismerhetik meg a résztvevők.

 

Kiknek ajánljuk

Ajánljuk minden VW beszállítónak.

Ajánljuk azoknak, akik VDA 6.3 szerint végeznek folyamat vagy termékauditor VW termékeken, mert a képzés rávilágít arra, hogy mivel egészülnek ki az elvárások.

 

Időtartam

1 nap

 

Ár

194 € + áfa (A tanfolyami díjon felül közvetített szolgáltatásként kiszámlázásra kerülnek a tantermi oktatások napjain a szünetekben biztosított frissítők, valamint az ebéd költségei 25 € + áfa napi egységáron.)

 

Oktatási modulok

  • a Formel Q konkret változásai
  • a Formel Q Fähigkeit változásai

Megjegyzés

Tanfolyam lezárása: TEQUA Tanúsítvány a sikeresen vizsgázóknak. A tanfolyam ára 240 Euro + Áfa. Az árak Áfa nélkül, Euro-ban értendőek. Az árfolyam, a számla kiállítás napján érvényes MNB Euro deviza közép árfolyama alapján kerül meghatározásra. A tanfolyamot jelentkezéstől függően indítjuk.Az auditori tanúsítvány a kiállítástól számított három évig érvényes.