2021-06-29 palcsok.dalma

10 pontot biztosítunk pályázata sikeréhez

Pályázzon most! Akár 70%-os támogatási intenzitás a beruházás helyének függvényében min.10M-max. 629M Ft támogatás! Szerezzen velünk plusz 10 pontot pályázatának elbírálásához!

 

 

Kedves Partnereink, Hallgatóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Tequa International Kft. az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. minősítési eljárásában „Műszaki-,termék és szolgáltatásfejlesztés fejlesztési csoportjában minősítési tanúsítványt szerzett.

Így, a minősítésünk szerint szolgáltatást nyújthatunk a Magyar Multi Programhoz (MMP) kapcsolódóan meghirdetésre kerülő Felhívások keretében, illetve további támogatási felhívások vonatkozásában, amelyben megjelölésre kerülünk igénybe vehető szolgáltatóként, mint MMP szakértői szolgáltatók.

Fentiek azért fontosak, mert a napokban megjelent a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázati felhívása, amely lehetőséget ad a magyarországi kis -és középvállalatok számára a modern üzleti – és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatására és ebben a programban, mint képző intézmény szolgáltatásokat tudunk biztosítani. Minősített partnerünk révén pedig, Önnek a kiírásnak megfelelő tanácsadói szolgáltatás igénybevételét is megoldjuk, tehát a megszerezhető plusz 10 pontból, 10 pontot tudunk Önnek biztosítani sikeres pályázatához!

További információk: https://www.palyazat.gov.hu/ginop-plusz-121-21

A TEQUA International Kft., a vállalati irányítási rendszerek és módszertanok tanúsítószervezete, a TÜV HESSEN GmbH által alapított, TÜV KNOW-HOW CLUB kizárólagos magyarországi licencpartnere. Társaságunk oktatói és tanácsadói a több mint, 22 év során több száz cég folyamatainak fejlesztésében vettek részt és járultak hozzá sikerükhöz, legyen az multinacionális nagyvállalat vagy regionális kisvállalkozás.

Különösen ajánljuk a pályázatban részt vevő vállalkozásoknak a Költségcsökkentési és hatékonyság-fejlesztési képzési csomagjainkat és kapcsolódó tanácsadásunkat, mely hozzájárulhat az Ön sikeréhez és a magasabb vissza nem térítendő támogatás eléréséhez!

Keressen Bennünket az alábbi elérhetőségeinken és működjünk együtt vállalkozásának fejlesztésében!

További információ

A pályázat I.körös benyújtási határideje: 2021-07-12!

Szép Nyarat és jó egészséget kíván!

a Tequa Csapata

tequa@tequa.hu