A tanfolyam rövid leírása

A képzés legfőbb célkitűzése az, hogy a hallgatók megtegyék az első lépéseket afelé, hogy a programot készség szinten napi rendszerességgel alkalmazni tudják, tehát megfelelő, erős alapok lefektetése. A képzés elvégzése után a hallgatók tájékozódni fognak tudni az Excel eszközei között. Képesek lesznek egyszerűbb feladatok önálló elvégzésére. Megismerik a képletek használatát, a hivatkozási módokat. A képzés részeként betekintést nyernek az Excel alapvető függvényeinek a használatába. Megtanulják a formázás alapjait, az adatlista-kezelés alapelemeit, képesek lesznek egyszerű kimutatások elkészítésére. Meg tudják jeleníteni az adatokat megfelelő grafikus eszközökkel, diagramokkal. Megtanulják a nyomtatási beállítások kezelését is.

 

Kiknek ajánljuk

Ezt a képzést első sorban azoknak javasoljuk, akik egyáltalán nem ismerik az Excelt, vagy hosszú időn keresztül nem használták, de egy új munkakör betöltéséhez szükséges a program ismerete.

 

Oktatási modulok

A tanfolyamon függvényei: SZUM (SUM), ÁTLAG (AVERAGE), ÁTLAGA (AVERAGEA), MAX (MAX), MAX2 (MAXA), MIN (MIN), MIN2 (MINA), DARAB (COUNT), DARAB2 (COUNTA), DARABÜRES (COUNTBLANK), INDEX (INDEX), HOL:VAN (MATCH), FKERES (VLOOKUP), VKERES (HLOOKUP), MA (TODAY), MOST (MOW), NAP (DAY), HÓNAP (MONTH), ÉV (YEAR), HÉT.NAPJA (WEEKDAY), HÉT.SZÁMA (WEEKNUM), HA (IF).Egyedi igények alapján lehetőség van további függvények bemutatására.

 

Időtartam

2 nap

 

Ár

195 € + áfa

 

Előfeltétel

A képzés előfeltétele a megfelelő Windows operációs rendszer ismerete, a dokumentumok megnyitási és mentési műveleteinek a rutinos használata.