Vállalati Belső Auditor ISO 9001

 

Midsection of businessman calculating taxes with audit folder at desk in office

A tanfolyam rövid leírása

A tanfolyam azokat a követelményeket és alapismereteket tárgyalja, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a rendszerszemléletben gondolkodó vállalkozások szakemberei sikeresen igazolhassák a cégük működési és irányítási folyamatainak ISO 9001:2015-as szabvány szerinti megfelelőségét az ügyvezetés és a tulajdonosok irányába, valamint feltárják a potenciális hibákat. A résztvevők megismerik a belső audit folyamatát a tervezéstől kezdve az audit lebonyolításán keresztül, egészen a javító intézkedések felülvizsgálatáig. A képzés gyakorlott auditorok moderációjával, szituációs gyakorlatokkal nyújt segítséget az auditra történő felkészülésre, illetve az audit lebonyolításának elsajátítására az ISO 9001:2008 szabványkövetelmények alapján, és az auditorokra vonatkozó ISO 19011:2018-as követelményeknek megfelelően.

 

Ár

479 € + áfa (A tanfolyami díjon felül közvetített szolgáltatásként kiszámlázásra kerülnek a tantermi oktatások napjain a szünetekben biztosított frissítők, valamint az ebéd költségei 22 € + áfa napi egységáron.)

 

Kiknek ajánljuk

Vállalati belső auditorok, minőségügyi szakemberek, menedzsment részére. Olyan vállalati vezetőknek, akik meg akarnak ismerkedni a szervezeti folyamatok ISO 9001:2015 szabvány szerinti auditálásának követelményeivel, és rendelkeznek alapismeretekkel a szabványról.

 

Oktatási modulok

  • ISO 9001:2015 szabványkövetelményeknek való megfelelés
  • ISO 19011:2018 szabvány-követelmények
  • Az audittal kapcsolatos alapfogalmak
  • Az audit folyamatai az előkészítéstől a javító intézkedések felügyeletéig
  • Auditok a gyakorlatban – szituációs játékok

Időtartam

4 nap

Előfeltétel

minőségirányítási alapismeretek

Kapcsolódó képzések

(TÜV licence) QMA Minőségirányítási Auditor tanfolyam ISO 9001

(TÜV licence) QMF Intenzív Minőségirányítási Szakember tanfolyam ISO 9001

(TÜV Licence) QMS Minőségirányítási Specialista tanfolyam ISO 9001 (Certified QMB)

Környezetirányítási belső auditor tanfolyam ISO 14001

 

Megjegyzés

Tanfolyam lezárása: TEQUA tanúsítvány a sikeresen vizsgázóknak. Az árak Áfa nélkül, Euro-ban értendőek. Az árfolyam, a számla kiállítás napján érvényes MNB Euro deviza közép árfolyama alapján kerül meghatározásra. Az auditori tanúsítvány a kiállítástól számított három évig érvényes.