MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

Minőségirányítási tanfolyamaink között olyan képzéseken vehet részt, melyeket a TÜV Hessen magyarországi licencpartnereként dolgoztunk ki. A három egymásra épülő modul (QMF-, QMS-, QMA) biztosítja a minőségirányítás területén szerezhető szaktudást. Emellett olyan ISO szabványok követelményrendszerét és azokra épülő belső auditori ismereteket sajátíthat el, melyek elengedhetetlenek egy vállalat működésénél.

Minőségirányítási képzéseinket olyan vállalati kulcsszemélyeknek, vezetőknek, szakembereknek ajánljuk, akik munkaköréhez elengedhetetlen a szervezeti működés folyamatainak és az irányítási rendszerek auditálási követelményeinek ismerete, és készséggel szeretnének rendelkezni a belső auditok tervezésében, végrehajtásában és dokumentálásában.

Aktuális képzések

KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁS

Környezetirányítási képzéseink során lehetősége nyílik elsajátítani az ISO 14001 és 19011:2018 szabványainak legfontosabb ismereteit, az erre épülő belső környezeti auditokkal kapcsolatos készségeket, melyek alapján képes lesz auditok előkészítését, megtervezését és kivitelezését elvégezni.

Emellett lehetősége nyílik elsajátítani az ISO 50001, az energiamenedzsmentre vonatkozó legfontosabb előírásokat és az Európai Unió által előírt CO2 kibocsátás csökkentésére alapuló rendszerek kiépítésének ismérveit.

Aktuális képzések

AUTÓIPAR

Autóipari képzéseink között számos lehetősége nyílik az iparág naprakész ismereteinek elsajátítására, legyen szó autóipari nagyvállalatok beszállítói követelményrendszereiről, egy termékbiztonsági megbízott feladatköréről, vagy épp  az IATF belső auditor készségeiről. Ezen képzéseink mellett megismerheti az autóipari minőségtechnikák, a Core Tools különböző eszközeit, módszereit.

Aktuális képzések

TERMELÉKENYSÉG-FEJLESZTÉS

A képzések alkalmával a Lean-filozófia megismerésére és módszereinek alkalmazására kerül sor a szervezet teljes ellátási láncában. Tanfolyamaink elvégzésével a veszteségek és felesleges tevékenységek felszámolásával mérhető és demonstrálható megtakarítások és hatékonyságjavulás következik be a vállalati folyamatok egészében.

Aktuális képzések

ÜZLETI MEGOLDÁSOK

Üzleti megoldásaink között az Excel speciális lehetőségei mellett megismerheti a projekten alapuló munkamenetek szakszerű formába öntött metódusait, melynek során a projektmenedzsment elvi alapjait és gyakorlatba helyezett módszereit is elsajátíthatja.

Aktuális képzések

SOFT SKILLS

Soft Skill tréningjeink során egyéni és vállalati szintű készségfejlesztésekre is sor kerül a megrendelői igények alapján. Kommunikációs, prezentációs, moderációs készségeket, ismereteket mutatunk be gyakorlatba helyezett feladatok segítségével, majd az oktatáson résztvevőkre szabott akcióterv elkészítésével zárjuk a tanfolyamot. Soft Skill tréningjeink csak kihelyezett képzési formában igényelhetők.

Aktuális képzések

KIHELYEZETT KÉPZÉSEK

Kihelyezett tréningjeink során oktatóink az Önök vállalati környezetében tartják meg a kiválasztott tanfolyamot. Előnye, hogy előzetes egyeztetés alapján a meglévő tematikákat az Önök igényeire szabva tudjuk kialakítani.Kihelyezett képzéseinknek nincs meghirdetett időpontja. Amennyiben érdekli a felsorolt képzések bármelyike, kérje kihelyezett képzési ajánlatunkat oktatásszervezőinktől!

Aktuális képzések

ENGEDÉLYEZETT KÉPZÉSEK

Lista