Csoportos jelentkezés tanfolyamra

Ez a felületen csoportosan lehet feliratkoztatni munkatársakat tanfolyamunkra.

Tanfolyami információk
€+ ÁFA / fő

Az ár magában foglalja a tanfolyamon való részvételt, a vizsgát és sikeres vizsga esetén a magyar nyelvű tanúsítványt. A tanfolyami díjon felül közvetített szolgáltatásként kiszámlázásra kerülnek a tantermi oktatások napjain a szünetekben biztosított frissítők valamint az ebéd költségei 22 € + áfa napi egységáron.

Vállalat információk

pl. 1111 Budapest, Próba utca 1., Magyarország

pl. 1111 Budapest, Próba utca 1., Magyarország

Minta: +36-1/1234567

Számlázási információk

pl. 1111 Budapest, Próba utca 1., Magyarország

Tanfolyamaink árai Euróban meghatározottak, Forintos számla esetén a számla kiállításának napján érvényes MNB középárfolyamon számlázzuk a képzést.

Amennyiben az egyéb opció választotta, kérjük írja be a megjegyzés mezőbe a kívánt fizetési határidőt.

A számlán feltüntetjük a tanfolyami díjat, az étkezést, a tanfolyam időpontját, helyszínét, a résztvevő(k) nevét, és igény esetén a megrendelő specifikus adatait, amelyeket az alábbi megjegyzés rovatban kérünk megadni (pl.: megrendelésszám)!

Résztvevő információk

Kérjük, jelentkezéshez adja meg a résztvevők nevét, lakcímét, születési helyét és idejét, telefonszámát és e-mail címét!

Egyéb információk és a jelentkezés véglegesítése

A képzés szervezésével kapcsolatos bármely megjegyzés, egyedi kérés esetén (pl. ételallergia, elszámolás) kérjük kitölteni.

Figyelem! A jelentkezési lap véglegesítése és beküldése hivatalos megrendelésnek minősül, fizetési kötelezettséget von maga után az általános szerződési feltételek szerint.