2020-03-13 palcsok.dalma

Megoldások veszélyhelyzet esetén

Kedves Hallgatóink és Partnereink!

 

A tegnapi nap folyamán Magyarország Kormánya határozatlan időre rendkívüli jogrendet hirdetett, és veszélyhelyzetet rendelt el a koronavírus terjedése miatt.

Ez az intézkedés a Tequa Akadémia működését jelenleg nem befolyásolja, a meghirdetett nyílt képzéseket fokozott óvintézkedések mellett megtartjuk, tekintettel azok kiscsoportos jellege – 8-12 fő – miatt, a fertőzés kockázatát minimálisnak ítéljük meg a jelenlegi helyzetben.

A kihelyezett képzések kapcsán a Partnereink által hozott döntésekhez alkalmazkodunk, részünkről a vállalt képzésekre, ügyfélkapcsolattartásra felkészültünk, kollégáink és trainereink az eddig megrendelt képzésekre, auditokra, és tanácsadói szolgáltatásokra magyarországi helyszíneken, változatlan formában rendelkezésre állnak.

Jelenleg a következő korlátozások érvénybelépéséről döntöttünk:

A TEQUA és a stratégiai körébe tartozó Q-SOLUTIONS cégek munkatársai a következő országokban nem vállalhatnak kihelyezett munkát:

Kína,

Olaszország,

Irán,

Dél-Korea,

ugyanakkor a repülőgéppel történő, munkavégzésre irányuló utazásokat csak külön ügyvezetői engedéllyel, tehetnek meg, a visszatérést követő 2 hetes otthoni munkavégzés feltétele mellett.

Tájékoztatom Tisztelt Partnerinket, Megbízóinkat illetve Hallgatóinkat, hogy a kialakult helyzetre tekintettel szeretnénk felajánlani e-learning, illetve webinarium jellegű képzéseinket. Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy teljeskörűen biztosíthassuk a képzéseink megszervezhetőségét kontakt tevékenységek nélkül is.

Amennyiben Önnek, vagy munkatársaiknak otthonról kell dolgozniuk vagy otthon kell tartózkodniuk az időt fel tudják használni szakmai-illetve egyéb kompetenciák fejlesztésére.

Egyelőre 7 képzésünk érhető el e-learning formában is, ugyanakkor folyamatosan frissítjük ezeket. Aki szeretne ízelítőt kapni ezekből, az látogasson el a következő felületre

7QC -7-es lecke: https://www.youtube.com/watch?v=NnTtBiuswZI 

Amennyiben érdekli Önt / Önöket ez a fajta továbbképzési lehetőség, keressenek minket bátran a tequa@tequa.eu vagy gedovari.dora@tequa.eu címen illetve a +36-20-2768494-es telefonszámon!

Kívánok Önöknek jó egészséget, kitartást!

 

Budapest, 2020. március 12.

     György Péter

ügyvezető igazgató